Meer weten over Guyana

Wilt u meer informatie over Guyana of een offerte aanvragen vul dan hieronder het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Hallo, mijn naam is Jolanda de Koning en ik ben al 23 jaar werkzaam als zelfstandig reisadviseuse. In 2014 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Brits Guyana. Mijn zoon ging daarheen voor stage en ik ben hem op wezen zoeken. Ik was erg onder de indruk van de ongerepte natuur. In 2014 heb ik de Kaieteur Falls, Fort Island en Georgetown bezocht. In 2016 ben ik terug gegaan omdat ik meer van het binnenland wilde zien. We zijn toen met een 4 wheel drive auto van Georgetown naar Lethem gereden. Onderweg hebben we in diverse lodges geslapen en bezocht. Guyana is een schitterende bestemming maar ga niet onvoorbereid op reis. Samen met een lokale touroperator kan ik de perfecte rondreis door dit bijzondere land voor u samenstellen.

Wilt u meer informatie over Guyana of een offerte aanvragen vul dan dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Jolanda de Koning
Gravenstraat 32
2405 ZE Alphen aan den Rijn
Nederland
0172-752010 of 06-30287514
info@ontdekguyana.nl

Meer weten.......