Rock View Lodge Guyana
Rock View Lodge 

één van de luxere lodges in de Rupununi

Rock view Lodge ligt bij de het inheemse dorp Annai Village op de Noord Rupununi. De Canopy Walkway, de veertien dorpen van de inheemse Makushi mensen, de uitstekende vogelaars locaties en andere plaatsen zoals Karanambu resort zijn gemakkelijk bereikbaar.

De Lodge kan worden bereikt per vliegtuig of over de weg vanuit Georgetown en Lethem. Dit kan met een vierwiel aangedreven auto of één van de minibusjes (de laatste is een goedkope maar niet comfortabele reis). U verblijft in comfortabele, goed ingerichte kamers. Er zijn diverse vervoersmiddelen die u kunt gebruiken om de Rupununi te ontdekken. De Rock View Lodge is de enige lodge in de Rupuni met een zwembad.

De avonduren kunnen worden doorgebracht in de Tree house of de bar. Alle gebouwen zijn voorzien van elektriciteit en stromend water. In de hele lodge is een paar uur per dag draadloos internet ter beschikking.  De tuinen van het resort zijn mooi aangelegd met honderden palmen, fruit, bloemen en bomen. In de Tree house kunt u ook lekker dineren of loungen met een heerlijke achtergrond muziek

Wat is er te doen bij de Rock View Lodge

Vanuit de Rock View lodge kan je diverse excursies doen  met of zonder gids. De vogelliefhebbers kunnen met een gids op pad om de vele vogelsoorten te ontdekken. Het is mogelijk om paard te rijden, een bezoek brengen aan Annai village of een begeleide wandeling maken over de savanne of de Pakaraima bergen.

Als u gaat overnachten in de Rock View Lodge betaald u een all inclusive prijs. Hierbij Inbegrepen zijn een fruitmand en vruchtensappen in de kamer, gebruik van alle faciliteiten , rondleiding naar het dorp Annai, de Panorama Nature Trail, lokale vogels kijken en drankjes in de avond voor het diner. Extra activiteiten beschikbaar tegen extra kosten zijn onder andere: paardrijden, boottochten op de rivier de Rupununi, vogels kijken, dagtochten naar de Iwokrama Canopy Walkway, het dorpje Surama, de Cock-of-the-Rock site op Wowetta.