Voorbeeldreizen

Bent u gek op avontuurlijke reizen ? Gaat u een uitdaging niet uit de weg? En vindt u het niet erg om een paar nachten in een hangmat te slapen?

Dan is het binnenland van Guyana de bestemming voor u.

Ontdek Guyana werkt samen met Untamed Adventures een kleine touroperator. Untamed Adventures biedt avontuurlijke reizen
in het regenwoud van Guyana. Met deze top gidsen kunt u alles zien en ontdekken van dit mooie land.

Verder werk ik samen met Dagron Tours deze organisatie z  Via deze organisatie kan ik alle reizen naar Guyana aanbieden. Wilt u niet op de avontuurlijke manier het regenwoud ontdekken dan kan dit ook anders.

Hieronder vindt u wat voorbeeldreizen maar uiteraard is het mogelijk om een maatwerkreis voor u samen te stellen.

North Rupununi

Prijs start vanaf $ 2500 per persoon (min. deelnemers 2) 7 dagen/6 nachten

Als u de verschillende gebieden van het Noorden van de Rupununi wilt zien, deze tour is iets voor u.

U wordt opgehaald in Annai bij de landingsbaan en de tour te begint bij de beroemde Surama Eco lodge. Hier zullen we ons richten op de wilde dieren, bomen en planten hebben.  We zullen genieten van de comfortabele en charmante lodge aan de rand van het bos. We nemen u mee voor wandelingen in het bos overdag en spannende boottochten ’s nachts.

Bij Spring Valley zullen we ons richten op het leven in de  savanne. Wij zullen de Jones familie boerderij bezoeken die op loopafstand van het hotel ligt. Veel tijd is besteed aan dit kleine paradijs aan de voet van de berg  Na een rondleiding zullen we deelnemen aan een kookles van Betty. We zullen een traditioneel lokaal gerecht maken en proeven van verschillende dranken gemaakt van gefermenteerde vruchten uit het gebied.

Geen Savanne ervaring zonder een paardrij tochtje . Net als ware Vaqueros (Zuid-Amerikaanse cowboys) zullen we met lokale paarden  een ritje maken over de savanne aan de machtige Rupununi River. We varen in boomstamkano en vangen piranha’s die we kunnen roosteren voor de lunch.

We zullen de tour eindigen in de hoofdstad van de Rupununi, Lethem.  Dit lijkt misschien een klein stoffig stadje, maar deze plek heeft een zeer belangrijke plaats in de geschiedenis van de Rupununi. De locatie maakt het ideaal voor een kort bezoek aan Brazilië of gewoon genieten van de charmante plaats. Vanaf hier gaan we naar Kumu Falls in het Kanuku gebergte en  genieten van  het verfrissende water.

Inbegrepen:

7 dagen/6 nachten, 15 maaltijden volgens programma, vluchten Georgetown-Annai/Lethem-Georgetown, alle activiteiten en transporten volgens programma, lokale gidsen, village fee en
entree.

Niet inbegrepen:

Alcohol, persoonlijke verzekeringen, extra bagage inbegrepen 12.5 kg, uitstapje en visa naar Brazilië, souvenirs en alles wat niet in het programma staat.

Kaieteur Overland

Prijs start vanaf $ 1837 per persoon voor 8 dagen/7 nachten.

De Kaieteur watervallen bezoeken maar niet met een vliegtuig maar een reis over land.

Bij deze overland reis gaat u wandelen en kamperen in het regenwoud van Guyana.

Dit is een bijzonder avontuurlijke tour.  Wij raden deze tocht aan voor reizigers die geïnteresseerd zijn in de natuur, cultuur en avontuur. Aan het einde van de tocht, wordt u beloond  met een fantastisch uitzicht op de Kaieteur Falls . Deze reis bieden wij het gehele jaar door aan voor  individuelen reizigers,  paren en kleine groepen.

Kaieteur waterval Guyana

Guyana Bird Expedition

Op deze 9 daagse reis gaat u kennis maken met diverse vogelsoorten in het binnenland van Guyana, met de nadruk op de gebieden rond Kaeiteur Falls, Iwokrama Rainforest Reserve en Surama. Deze regio’s staan bekend om de verschillende vogelsoorten zoals the Guianan Cock-of-the-rock,  ara’s, toekans, the Harpy Eagle, wit-gekerfde en wit-getipte gierzwaluwen en papegaaien.

Birdwatching Guyana Bird watching Guyana

De prijs van deze reis is vanaf $ 2950 per persoon in een tweepersoonskamer en minimaal 2 personen
De prijs van deze reis is vanaf $ 2845 per persoon in een tweepersoonskamer en minimaal 4 personen
De prijs van deze reis is vanaf $ 2769 per persoon in een tweepersoonskamer en minimaal 6 personen.

Prijs is inclusief: accommodatie, binnenlandse vluchten, transfers tussen luchthavens en hotels, vermelde hotels en hotelbelastingen, activiteiten zoals beschreven en eventuele toegangskosten, rivier- en landtransfers, lodges met volpension en andere maaltijden zoals aangegeven. lokale gidsen, lokale dranken.

Prijs is niet inclusief: internationale vliegtickets, luchthaven- / vertrekbelasting, fooien, optionele excursies, reisverzekering.

Wilt u meer weten over deze reis mail dan naar info@ontdekguyana.nl en ik stuur u het complete programma toe.